USAMEN POWER#92993
Szerintem egy qrwa adott, egyszerű dolog lehet. Lentebb írtam is hogy felmentem egy keveset a szigetre, és minden harmadik tdu player vmi agyonhúzott vassal ment... Ezek után én meg agyaljak a Saleenel a sok csíra közt ? Inkább dobom a gamet, és várom a TDU 2 -t meg a World Onlinet. Mire oda jutnak az idióták hogy azokat is ilyen szinten tudják majd módolni addigra én már 100x felhagyok velük, csak sajnos a TDU -val elkéstem... De most őszintén mi abban a fless hogy valaki RS4 el, vagy valami G katos verdával 400 akármennyivel leelőz ?? Valahol kezdem megérteni a "nagy öregek" álláspontját, de még mikor én kezdtem, akkor is jobb volt ez a game, de hogy őszinte legyek már nem látok semmi újat se, csak több lett az idióta csíra. Múltkor Stockal gurultam és beugrott egy hülyegyerek hogy engem lökdössön. Ok velem lehet kezdegetni, a végén nyalta is az oszlopokat a fasza gyerek. Eltűnt két perc múlva visszajött egy társával, és szinkronba lökdösődtek. Így se változott semmi, és végleg eltűntek. Én már nem értem a helyzetet, az biztos hogy qrwára nem jó ez így..