jaddz8#88930
De miben jobb? Ezeket az érveket sosem tudtam elfogadni. Indokoljátok már meg nekem, miért lenne jobb nekem, ha XP-ről Win7-re váltanék. A Vistának adtam 2 esélyt is, nem tetszett és kész, semmivel sem volt gyorsabb mint az XP, semmivel sem tudott többet mint az XP azon funkciók közül, amiket én használok. Arról már hallottam, hogy a Win7-nek már a beta kiadása is sokkal jobb volt, mint a service pack-os Vista, illetve, hogy erőforrás-igány tekintetében is jobban áll. Viszont továbbra se értem, miért lenne jobb, ha Win7-re váltanék. Szép új felület? Nem érdekelt sosem, egy hét alatt elszáll az újdonság varázsa. Sidebar, gadgets, stb..?! Na ne... Tudom, hogy pár év múlva egyszerűen ki fog kopni az XP ahogy a hardvergyártók megszüntetik driverek kiadását rá, majd a Vista, illetve komoly összeget mernék rá tenni, hogy a Vista előbb merül feledésbe, de addig szerintem nekem tökéletesen megfelel ez, ahogy most van. 5 év alatt kétszer fagyott le a gépem, egyszer mert vírust kaptam, egyszer mert nem indult el a táp coolere a sok portól és lekapcsolta a gépet. 45sec alatt bootol (including MSN és a többiek), stabil, gyors, rendezett, kellően le van butítva, ahogy én szeretem, megszoktam, mindent megtalálok és ennyi. Nekem nem szempont, hogy azon szebben fut a Crysis. Szarok bele...
#88921: a gyors epic fail reakciódból szűrtem
És ezért használnkak 8 éves OS-t az emberek...
Mellesleg mintha nem lenne ez is egy milliószor felvetett kérdés, az emberek 80%-a simán ráválaszolja, hogy neki az XP és kész.