N%C3%A9vtelen-1.png
  • USAMEN POWER
    Ennyi Cruiseon mióta játszok, nem vettem részt egy nap... Reggel 2 laza telt layeres szigetkőr külföldiekkel, majd délután kedvenc társaságommal ugyancsak telt layerben de Drift Cruise. Kora este, de mondhatjuk késő délutánnak is, megint összeverődött egy méretes banda, és kialakult egy ugyancsak jófajta guriga. Itt magyarok közül rajtam kívül jelen volt még Holecsko, Zsolesz, és még az elején Stockbauer. Majd saját utakra tértem, összefutottam Stockbauerel meg még egy Magyarral. Nem sokkal utána, egy Francia Drift Cruiseon vettem részt, a zárás meg Stockbauer, és Derek társaságában történt. Ezenkívül még sokat gurultam Dominicq nevű Lengyellel, de minden apró kis mozzanatot inkább nem sorolnék fel.
    Képpel természetesen nem tudok szolgálni, mert a Tár.hu bebaszott, de amúgy sincs sok belőle, mert annyira nagy volt a hajtás hogy igazából nem volt idő fotózásra, ha meg is álltunk akk hely nem volt alkalmas ilyen célokra... A verdám természetesen a km éhes Ford Gt volt, kapott is több mint 1000-t belőle. A szerverről: Még ha nem is voltam itthon, esetleg gép elött, a TDU akk is ment ! Egész nap egyszer nem dobott offlineba, nem rég volt egy "The network connection was lost !", az is a netem pillanatnyi kihagyása miatt. Na szerintem nagyjából felvázoltam az eseményeket, ha többet írnák talán még unalmas is lenne. Na csácsá !