-
BalanceArt #84267 Háztól-házig krúz
Rendhagyó szigetkörre invitálok mindenkit, aki kedvet érez magában arra, hogy ezt a már ezerszer megjárt útvonalat egy kicsit máshogyan vezesse végig velem.
A lényeg: a sziget szerte megtalálható házak jelentik a kiindulópontokat és a következő célt. Vagyis elindulunk az egyik háztól és a következő kijelölt házig megyünk. Ott, ha miénk a ház bemegyünk és KOCSIT CSERÉLÜNK. Csak a házban parkoló autókból válassz, tehát ne kezdd el tallózni a listádat! Ha az adott házat nem vetted meg, vagy ott nem tartasz autót, azzal jössz tovább, amivel odáig mentél. Maximum 2 percet időzünk, majd kijelölöm a következő célt és megyünk tovább. Időnként megállunk egy fénykép erejéig. Mivel a házak nem feltétlenül a parton vannak, ezért néha beljebb is kalandozunk, de végül teljesen megkerüljük a szigetet. Így az útvonal és a kocsik is változatosabbak lesznek. Tehát, a cél egy teljes szigetkör, kategória-megkötés pedig nincs. Szintén nem látom most értelmét megszabni a módot, tehát NORMÁL vagy HC mindegy. Gyere úgy, ahogy szereted.
Van azért némi bökkenő: a házakból ki-be lépéskor, és az útvonaltervezéskor elhagyjuk a layert, vagyis nem biztos, hogy vissza tudunk jönni a csapatba. Ez is ad némi változatosságot, főleg ha 8-nál többen vagyunk, mivel így mások is lehetőséget kapnak, hogy a következő szakaszon a csapattal tartsanak. Vagyis a csapat összetétele is folyamatosan változik. Lehet, hogy valaki végig bent tud maradni, és lehet, hogy lesz olyan, akinek ez csak egy adott szakaszon sikerül. Érdemes a térképen követni a menetet és megpróbálkozni ránk ugrani. Biztos vagyok benne, hogy nem lesz zökkenőmentes, és sok türelmet követel mindenkitől, de talán megéri! Remélem, hogy nem fog sok bosszúságot okozni senkinek.
Két oka van, hogy miért ötlöttem ki ezt az egészet: egyrészt már untam végigdöngetni ugyanazt az útvonalat, másrészt, az embernek mindig van egy kedvenc kocsija, amit agyonhajt és nehezen teszi le. Nekem is van ilyen, de gondoltam, kéne most már hajtani mást is, mert van olyan autóm, amit hónapok óta nem vezettem.
Szóval, ha van kedved belevágni, és nem kapsz idegrohamot, ha pl. nem tudsz egyből csatlakozni, akkor gyere ma este kilencre a térképen jelzett helyre.
Kicsit hosszú lett, bocs. háztól-házig