N%C3%A9vtelen-1.png
  • Misi az ezredes
    Szeretném a múltban kialakult vitáról leírni a véleményem és az engem ért megszólásról is, hogy tudjátok és megértsétek a dolgokat.

Tehát a vitáról:
    Elég gyerekes dolog egymást provokálni ennek annak nevezni. Teljesen egyet kell értenem "USAMEN POWER" profilnevű felhasználóval. Ladicsal régebben is voltak kisebb nagyobb problémák és másokkal is. Úgy gondolom fel kéne nőni a topichoz és nem felkapni a vizet vagy belekötni a másikba. Tehát szeretném ha mindenki befejezné.

Arról, hogy ritkán nézem a topicot:
    Fő oka hogy egész nap mint a hülye 8-12 órában vezetek és papírmunkákat végzek europa szerte. Lassan megyek Párizsba. Ezért elnézését kérem mindenkitől, de fontosabb számomra a megélhetés. Szeretném ha mindenki tudná. Amikor tudom olvasom a topicot. Most 4 napig egyáltalán nem tudtam olvasni a topicot mert nem tudtam internetem elérni a hegyekben, de ahogy láttam teljesítettet mindenki. Tehát bocsánat de ha nem tudtok viselkedni akkor visszatér a büntetőpontos rendszer, és megint szigorú leszek.

Még kb 1 hónapig nem tudok teljesen aktív lenni, de utána ígérem úgy leszek itt jelen mint ti és megyek veletek játszani stb.. Addig is türelmeteket kérem.

Üdvözlettel : Nevano