N%C3%A9vtelen-1.png
  • USAMEN POWER
    Nem búcsúztam el, rohadt nagy tévedésben vagy. xD Még te írtad az előző vitánál hogy soha többet, ---> (mikor Entex megmondta a frankót, és érdekes hogy ő pár hét alatt észrevette hogy ez egy seggnyaló társaság akik bevédik egymást, nem is jár már ide) erre még mindig itt vagy csak azért mert berágtál az egyik pm-re amit írtam neked (sokkal jobb ez a topik mióta nem jársz ide).
    Ennyit rólad, és isten ments hogy olyan cruisera menjek ahol ott vagy te vagy akármelyik segnyaló.
    A bannert meg én intéztem, a fileokat meg a képeket amikből összeáll át is tudom küldeni. Egyik ismerősöm meg is csinálná hogy a gombok világítsanak, mert alapból olyan de inkább nem pazarlom rá az időmet.
    Egyszóval nyugodt lehetsz hogy pár hónapom alatt többet tettem a topikért, mint te mióta ide fírkálsz. Emellett nem tudom hányszor segítettél másnak a játékkal kapcsolatban, de a megmondóember szerepét jól játszod. Másfelől a normálisabb emberkékkel itt dumálok, és a klubos programokat is itt szervezem meg amikor még csinálok. Szal aki el akarja érni hogy én innen takarodjak, az el is felejtheti. bele lehet törődni akinek nem tetszik, max még több vita lesz.