Na, hála holecskonak, sikerült DVD nélkül indítanom újra. Emlékeztem én, hogy ez valami eszméletlen nagy játék, de az régen volt, meg még a Geforce 6600 GT-s időkben. :P
Most teljes pompájában játszva a játékot (HD 4870 rulz :P), valami kegyetlen élményt ad. Ma előtte egész délután nosztalgiaként a Porsche Unleashed-et toltam, de ez jó pár lapáttal rátesz minden téren.
Viszont egy bajom van csak. Öcsém a teljesen szűzen telepített játékra ma délután készített magának egy Profilt és én a régi (99%-os, nem tudom azóta lehet-e már teljesíteni 100%-ra :P) Profilomat így utólag már csak úgy tudom működésre bírni, ha a "savegame" mappába a Profil mappámon kívül az akkori "Profilelist" fájlt is bemásoltam (persze kimásolva az előzőt valahova), felülírva így az öcsém Profil készítésekor létrejöttet. Nem lehetne valahogy ebbe a fájlba "beleimportálni" az én, régi Profilomat is? Mert így a játék vagy csak az én Profilomat látja, vagy csak az övét (attól függ melyik "Profilelist" fájl van éppen bemásolva).