N%C3%A9vtelen-1.png
  • ucnlm
    Azé' ennyi baromságot ne írkáljatok össze, hé

Egyrészről nincs is DirecX 11, valamikor ősszel, év vége felé. Másrészről a kártyák is hiába fogják tudni, ha eyg játék nem támogatja/használja ki.
    Amúgy pedig a Vistát legyen szíves az szídni, aki a korai időkben használta, mert SP1-gyel azért javult. Fel lehet neki hozni az átláthatatlan LAN kezelést, a kikapcsolhatatlan fícsöröket amik lassítják a gépet, de a stabilitást és most már a kompatibilitást nem igazán (utóbbira persze akad sok ellenpélda is, de annyi nem mint az XP esetében volt a korábbi Windows-ok után, vagy ezt már elfelejtettük, kedves XP fanok?).
    A Win7 pedig max látszatra hasonlít a Vistához, ahhoz hasonló, de újraírt kernel van mögötte, sokkal jobb a többmagos processzorokkal való együttműködése, kihasználja a mai technológiák előnyeit, úgymint a processzor és videokártyák architektúrája, jobb a memóriakezelése, sokkal jobban elkülöníti a futó folyamatokat, ezáltal stabilabb programfuttatást tesz lehetővé. Kikapcsolhatók benne lassító alapfunkciók (de még az IE is csak válsztható opció, ha jól tudom - ez nem 100%, mert nekem kell sajnos így feltettem), ezen felül mégha kisebb buherálással is, de minden, ami XP-n és Vistán futott az ezen is elindul. Ja és mutassatok egy Vistát, ami telepítés után kapásból felismrt minden eszközt és telepítette a szükséges drivereket!
    Uh eddig lehetett emiatt, meg amiatt szídni az MS-t, de most igazán nem kéne - max az ára miatt, de még mindig mindenki használhatja majd' egy évig ingyen, így ez sem lenne túl fair.
    Na, erre most nem kérek flameket, nem vitatkozom, de aki nem tudja mit is csinál egy oprendszer, és mi a kapcsolata a géppel valójában, addig ne írjon baromságokat, mert nem csak abból áll a dolog, hogy van egy rakat ikon, mozog az egér és ha kettőt kattintok megy a Word, meg a TDU