N%C3%A9vtelen-1.png
  • gabesz012
    A tdu-central fórumból: "It is planned to have at least one new location besides Hawaii." Mivel u.az a grafikus moci van alatta, ezért szerintem ez alap, hogy a régi sziget is legyen benne. :) Kéz a biliben: a concept art-ok alapján a Jurassic Park-ra ugrik be, amit úgyszint Hawaii-n forgattak, csak egy másik szigeten; szóval lenne a régi O' ahu, ez a kicsi lakatlan sziget, meg lemodelleznék a legnagyobb Hawaii-i szigetet és komppal lehetne közlekedni a szigetek között (vagy simán oda-spawn-olsz, a másik szigetre), mégpedig úgy, ahogy pl. a paint is van, kis ikon a kikötőben, rámész, enter, rövid átvezető, és a másik sziget kikötöjében vagy a következő képen. Mindenesetre szerintem nem olyan hülye a kiadó, hogy Tdu 2 címen egy "kiegészítőt" adnak ki... Azért remélem kapunk legalább 20-30 új verdát (G Merci-t a népnek), meg alapból legyenek benne a pack-os autók. Bárhogy is lesz, szerintem ha a Tdu 1-et tuningolgatják tovább, abból olyan nagyon rossz dolog nem sülhet ki (de az új helyszínt én is szigorúan elvárom), a fizikán szvsz max annyit kéne csiszolni, hogy HC-ben ne legyenek ekkora repülések+ normális, élethűbb fékút-fékhatás, a modern kocsikon meg igenis legyen ABS. Szeretettel várom. :) (Bocs a hosszért.)