Hát én nem is tudom mit is szólhatnék a témához.Talán annyit hogy van nekem egy azaz egy Porsche 911 GT2-m.Az 620 LE-re lett gyúrva így keveseb mint 2.7 alatt van 100-on kettesből indulva továbbá 373km garantált csúcssebesség.Szinte már hihetetlen adatok és néha én is csak mosolygok de nem hülyeség a TDU nem baromságból ilyen erős.
Mindig is HC-ben vezettem páran ezt nem tudták elfogadni így megszakadt a barátság és a közös krúz holott volt közös hobbynk is.
Én mindig ahoz tartom magam hogy minnél inkább reálisabb legyen.Nem izgat hogyha kirepülök majd idővel megtanulom hogy azt a kanyart ésszel kell bevennem. Aki vezetett Porschét azt tudja hogya kocsi farnehéz és kanyarokba ha gázt adunk tolja az orrát, ergo még egy lapáttal rátesz a nehéz kanyarvételre nagy sebességnél.
Játszottam kb 2 napot az NFS Undercoverrel G25-el.Utána visszaűltem a GT2-be és sírtam a végére.Nathannel találkoztam és sokszor égett az arcom hogy kis szaros kanyarba kicsúsztam.
Én azt mondom hogy inkább reálisabb legyen valami mint árkádos mert van jelentősége. Az ember baromi könnyen elbizza magát sőt meg is jegyzi hogy hajjaj ezt 120-al is bevettem és a tapadás 99%-os volt.Életbe a tapadás fele annyira csökken pláne ha sima gumi van nem sport ráadásul ott minimum 1 és fél tonnát irányít az ember nem pedig 400kg-os műanyag autócskát.
Én próbálom megérteni azokat akik maradnak a sima módnál és el is fogadom a nézeteiket főleg ha nincs hozzá megfelelő eszközük se.Kormány nélkül én is maradtam volna a sima módnál de volt egy vágyam amiért küzdöttem és meg lett az eredménye.
Zárásképp annyit mondanék hogy vezessen mindenki úgy ahogy szeret azzal amivel szeret csak legyenek egymásra tekintettel az emberek.