JA picit bugos :/ én hegyekben még szeptemberben találkoztam jópár bugocskával de azt hiszem egy ekkora kidolgozott felületen az a 20-30 bug (1.:nem olyan feltünő, sem zavaró; 2.: gombnyomással ki lehet belőle jönni; 3.: szerintem nagyon poénos ^^
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ladics ha nem tetszik, hogy egyes emberek miatt a forum rongálódik és én egyetlen felelősségteljes jogommal, amivel tudom formálni a topic tartalmát, hogy ne 180 üzenetes butaságokból hanem 40-50 üzenet TDU-zásról szóljon és esetenként kúltúrált módon megfogalmazott egyéb üzenet is bekerülhessen.
De itt ezt nem lehet!!! Mivel képtelenek vagytok rá. Ezért van ez... (OFF-olás = 1 büntetőpont; moderátorok segítségével be lesz tartatva) De ha nem fajulnak el az OFFolások mint pl. nemrégiben ez a hajas akkor nem fogok kiosztatni senkinek mert az nektek sem és nekem sem jó.
Tehát mindenkit aki eddig lázadó stílust használt az most inkább segítse a munkám.
(Kérdéseket ide lehet küldeni ha valami gondotok van )