Somdav95 barátommal teljesen egyetértek, túl sok olyan emberke van a szigeten, aki A kat-os kocsival karcol, de vezetni nem igazán tud. Ezzel kapcsolatban már ugye kifejtettem a véleményem az előző F-es krúzom proglógjában (#63469-es hsz-em). Szomorú. Na mindegy.
Nos, hogy újra előtérbe helyezzük a kisebb kategóriájú kocsikat, rendezek egy Skyline krúzt. Ugyebár E kategória, de szeretném, ha mindenki Skyline-al jönne. Elég egyedi autó, 4WD, gyorsulásra talán még egy-két D-s kocsit is elér, vagy megközelít. Szórólapon mindent megtaláltok. A HC és DA csak javaslat, természetesen ha valaki ezekkel, vagy ezek nélkül szeret vezetni, akkor úgy jön. Szabályok betartását egyelőre nem tartom fontosnak, de majd megbeszéljük a helyszínen, ki hogyan akar. Szigetkör lenne a cél, de megmondom őszintén, annak ellenére, hogy már milliószor megtettem a szigetkört, nem tudom az utat, szóval jól jönne egy kis segítség valakitől. Remélem az időpont megfelel. Jó lenne, ha visszajeleznétek, hogy jöttök-e, mert a legutóbbi talin nem jelzett senki, aztán fel sem fértünk egy layer-re.