hogy ki mekkora, nem jelent semmit.
7-8 éve dizsi. Haverok, aktuális bnők, lementünk, a csajok unszolására. Csajok a parketten, mi fiúk egy asztalnál a hideg sörrel... Egyszercsak jön a csajom, hogy egy benga nem száll le róluk. Odamegyek, haverok mögöttem, mivan? kérdem a gyereket, aki volt vagy 2 méter... Baj van öcsisajt? jött a válasz, szó szót követett, a tag nem tágitott, bunyó elkerülhetetlen... (általában kidumálom magam, ritkán verekedtem.) Jobbal beijesztettem, bal lábbal meg alárugtam. Mindjárt nem volt magasabb... Otthagytuk a fickót, diszkót egyaránt, nem vártam meg míg terjed a baj.
Fordítottja is megesett, igaz, én csak 182 vagyok, jobb napokon. Házibuli szentendrén, 16-17 körül voltam. Csajok egy részének mehetnékje volt, kikisértük őket a HÉV-hez. visszafelé ökörködtünk, gondoltam egyet, és odamentem egy sráchoz megkérdezni hány óra. Kicsi gyerek volt, max 160cm, de nem kellett volna. Kérdezek, durr egy tasli. Azt se tudtam, honnan jött. Bennem már volt egy kis nyomás, lehet azért, de folytattam... Megint egy. Lényeg, bunyó lett belőle. De hogy hogyan ütött meg a srác, mai napig rejtély. Egyszercsak az arcomon volt a keze.... Biztos láthatatlan volt a karja vagy nem tudom, de hasonló sem volt azóta sem...
Szóval, mind1 ki mekkora. Max nagyobbat esik....