N%C3%A9vtelen-1.png
  • Roger6
    Na, ha már mindenki teledobálta képpel a topicot (ami azt jelenti, hogy játszunk a játékkal ugye), akkor már én is megteszem ezt, hogy örüljenek a lassabb nettel rendelkezők is, mennyire gyorsan tölti be az oldalt a net.

Hát akkor kezdem a legelején. Saleen találkozó. No igen, az időpont és a helyszín konkretizálásáról valahogy lemaradtam, de mégis ott voltam a találkozóm, miután rámszólt a Club Főnök, hogy tegyem le szépen a motoromat, és azonnal menjek Saleen-el a Club-hoz. Először ott volt Szabi is, aki szintén motorral jött, de elhajtottuk őt is egy Saleen-ért. Biztos messze lehetett a háza, mert nem ért vissza 10 percen belül (kár, hogy nem tudtatok ránk csatlakozni, igen jó volt ám). szóval akkor a kép(ek):

Nos, abban a szerencsés helyezetben lehetett részem, hogy elkezdtem letörölni véletlenül a TDU-s képeimet a gépről, így a mai találkozókról is eltünt 2 db képem. (ToMeE tudja igazolni, mekkora balf@sz voltam ma, mindent elütöttem, ami mozgot, meg ami beton volt...)

Tudom, hogy nem látszik, de egyikünk HC módban volt akkor, amikor a kép készült:

Aztán utána zúztunk ToMeE-hoz motorozni:

Itt pedig szerényseggem egykerózik:

A végén pedig légiakrobata mutatványosok szórakoztattak minket: