N%C3%A9vtelen-1.png
  • Dante73
    Ez az EVO széria elődje. Nem mernék megesküdni, de azt hiszem turbó azért van benne. Korlátozott példányszámban készült. Csak egy apróság; fordulatszámmérő 8000-nél vált pirosba.
    Hatalmas móka, mikor a legújabb bömbiket, merciket, stb-ket otthagyod vele pirosnál! Múltkor egy bömössel szórakoztam éjszaka. Piroslámpa vált, taplógáz... 3. lámpánál már láttam a kopaszon, hogy kissé ideges... (Ugye, a kövi pirosnál utólért) 4. v 5. lámpánál szimplán beállt elém keresztben, feltépte az ajtót, kiugrott, odatrappolt hozzám, (-bmeg itt bunyó lessz gondoltam magamban) intett hogy tekerjem le az ablakot, kérdem, mi van. Bammeg! hogy csinálod? mivel megy ez a verda? itt izzadok, Te meg ezzel a szarral otthagysz! Áruld már el, hogyan! 10 perc múlva még mindig ott dumáltunk....
    Szóval, nem minden galant képes erre, de a fateromé, igen. Azthiszem, az Autó2 oldalán van egy cikk, egy ilyenről, a lényeg, hogy ez versenycélokra lett fejlesztve, viszont csak sorozatgyártott kocsik versenyezhetnek. Ha gondolod, keresek linket a kocsiról...