N%C3%A9vtelen-1.png
  • Dante73
    #107652
    Valóban, csúnyácska.
    De sajnos, jobb egyszerűen a mai napig nincsen. Most, hogy újra próbálgatom, rájöttem, hogy nem is annyira a játék, mint a benne rejlő lehetőség fogott meg annyira. Aztán azt látjuk, mihez kezdett ezzel a lehetőséggel a kiadó, fejlesztő.
    A The crew irányítása valami botrányos, a térkép szép nagy, de gyakorlatilag üres, (1-2 egyaránt) Forza 3-4 nem lenne rossz, de... kicsi a térkép, a fizikája ehhez képest kutyafüle, másfél év után rettentő repetitív, (pont a kicsi térkép miatt) az online része pl az autó eladás nagyon hiányos, rossz. Optikai tuning, pl egy belső tér átszínezése gyakorlatilag nincsen, (Ebben a paint shopoknál lehetett addig festegetni legalább, míg olyan belsőt dobott, ami jó)
    Most, hogy próbálgattam az örökös kedvencem, a TDU-t... meglepett. Sajnos nem ismerte fel az elite controllert, de fizikai motor döbbenetes a Forzák után. ELDOB a bukkanó, tehát ésszel kell menni, a verda nagy sebességnél érezhetően elkezd "császkálni"... eszméletlen. Pedig, ez sem tökéletes. Eddig egyetlen igazán zavaró dologgal találkoztam.
    Ugyan nem ismerte fel a kontrollert, de kiosztogattam a gombokat, okés. De a váltás valamiért akadozik. Vagy vált, vagy nem. Így kénytelen vagyok automata váltón hagyni, ami elvesz az élményből. Letöltöttem ezt a platinum cuccost, megkapja a project paradise fájljait, és meglátjuk....