N%C3%A9vtelen-1.png
  • Davacs
    Üdv Mindenkinek!

Nem gondoltam volna, hogy a Test Drive Unlimited a gyenge processzorú Pentium 4-es (1,8 GHz) gépemen simán elfut hibák nélkül. Tehát megérte feltelepíteni. Nagyon jó játék, mivel szeretem az autókat. Rengeteg a választék Hawaii-on (autó, motor, ingatlan, tuning, fényező stb.) Jelenleg 5 db ingatlanom van, meg egy autó: Ferrari 308 GTS Quattrovalvole (1980), alias Magnum Ferrari-ját vezetem. Ennél jobb autó nem is kellene nekem. Teljesen fel van tuningolva, piros színű és kb. 200 km-t vezettem vele a szigeten. Ha gyorsabb autó jön (kék), vagyis az ellenfelek, akkor lehúzódom az út szélére és megvárom, míg megelőznek, kikerülnek (nem szeretem, ha vezetés közben belém jön valami "őrült"). Tartsuk be a vezetés szabályait itt is! A játékot angol nyelven játszom, feltelepítettem a Megapack-ot is. A legjobb autós játék, amivel valaha is játszottam. Sokkal jobb, mint a Need for Speed sorozat, vagy más autós játékok. Minden Fórumtársamnak további szép napot és jó Test Drive Unlimited vezetést kívánok - bármilyen autótok is van.

Üdv: Davacs