N%C3%A9vtelen-1.png
  • Norby646
    Nekem a ford gt jön be a legjobban ilyen szempontból. Van elég ereje ahhoz hogy nagyobb sebességnél is ki tudja dobni a seggét egy kis gázfröccsel de mégsem túl érzékeny mint egy A katos verda. De sok autóval lehet jól driftelgetni, nekem a nissan 350z pont nem annyira jön be drift szempontjából pedig nagyon sokan dícsérik. Kinek mi... :)

Új autón ügyködök, konkrétan egy peugeot 308gti-n. Hogy miért pont ezen annak több oka is van az én szempontjaim szerint. Anno a pöszó 206gti-vel sokat mentem, de az inkább csak ilyen kreszes autókázásra volt jó. :) Amúgy csak érdeklődés céljából a forza 4-es autók közül ti melyikkel mennétek szívesen?

Forza 4 cars

Itt találjátok meg a nagyrészét, bár van 1-2 dlc-s is. Ahoz egyelőre nem férek hzzá báér most nem is erről van szó. Tényleg ne értsétek félre, csak kíváncsiság miatt kérdezem egyelőre. Lehetőleg olyat mondjatok amit más nem konvertált még be a játékba. Arra vagyok kíváncsi hogy melyi kaz az autó amire esetleg igény van.

Ui: Entex örülhetsz! :D Bár nem tudom hogy a 308-as gti-t mennyire szereted. :)