N%C3%A9vtelen-1.png
  • 0Diaz0
    Igen.. köszi hogy "eljöttetek" a fórum off után,igazából arra gondoltam hogy egyedül leszek.. hát nem.. kellemesen csalódtam :) Örültem hogy 5 magyar verődött össze a végére.. Igen,van értelme.. tudom.. énis ezt mondom..

Nos, amúgy amit említettem a problémám. :

Lényegébe annyi, hogy mint mondtam már párszor , a gépem már az utolsókat rúgja avagy futja.. Már kezd megsülni a procim.. , a videókártya kezd rohamosan lassulni az alaplap már rosszalkodik.. a többi fogjukrá hogy rendbenvan.. és ezért, mostmár a tdum is olyan,hogyha 10p-nél tovább állunk egyhelybe.. nagyondurván belaggol, ha vki a teli/7es layerből kapcsolat hibás és nekemjön.. akkor énis belaggolok.. és nagyondurván játszatatlan már a játék. Hamar felmelegszik már a gépem.. és ezért kellett folyamatosan kilépkednem meg visszajönnöm,hogy még valahogy tudjam "élvezni" a játékot.. és már egyre nehezebb.. lassan netre lessz jó már a gép.. avagy arrase.. szóval ezvan.. nemtudom meddig fog még szaladgálni a gépem.. de nagyon esélyes hogy a decembert már neméri meg..