N%C3%A9vtelen-1.png
  • Stockbauer33 #100284
    Nézd én nem győzködlek hogy vedd v nevedd meg a TDU2-t.Végülis gondoldvégig mi volt a TDU-ba.Kellemes csapatás rajtadkívül 7 mberkével.Lassú,gyors autókkal vagy HC-ba esetleg motorral.A TDU2-be még plusz 600km offroad is lesz.A Pixxel topikjába is volt pár gyökér akik halálba fényezték a GT5-t és hasonlitgatták a TDU-hoz.(mikiksz,szkájnyö)A GT5 nagyon jó játék.De nem lehet összehasonlitani.Nem lehet máshoz hasonlitani.Talán a NFSW még ami ilyen.A HG-el gurultam a Worldbe pár hete.Hangulatos jó kis gém de a TDU az TDU.Nemtudom kihogy van vele de ennyit 1,5 évig nagyon kevés játékkal játszottam.Talán a NFSUnderground2 meg az Imperium Galactica2 volt ilyen nekem.Kihegyezed a fizikát te is.Várdmeg te is a törést és majd meglátod hogy megéri-e megvenni.Nagyon sok magyar fogja megvenni vakon mert olyan feelingje van amit nem add meg egy zárt pályás full szimulátorse.Te irtad a Dirt2-t.Itt ez az offroadlesz baromkodva sok-sok poénal.Végül nézdmeg az aláirásom.Tudom sokszor nyersen fogalmazok és csipkelődök mindenkivel.De ....(ott az aláirásomba és vonatkoztathatod bármelyik game-re)