• enkido
    Először is... nem azt mondtam, hogy jobbat tudok, hanem hogy hasonlóan semmitmondó szart én is összehozok, akár poénból is.
    Másodszor... egy logó akkor jó ha be tud épülni a köztudatba, legyen egyszerű, stilizált, határolt körvonalak, és ami talán a legfontosabb (itt hibázik legjobban a pannon uj micsodája) illeszkedjen karakterében a cég nevéhez... Csak pélák... adidas (mind a két logoja, nike - a név a pipával is egységet alkot, audi, vokswagen, vodafon ( utalom oket, de zsenialis a logojuk)...) sorolhatnam a vegletekig, de nem fogom. A pannon új micsodája egyszerűen nem egységes, csak egy háromdimenzióban kifacsart kör ami mellé odabiggyesztették a pannon nevet. Ronda. Semmitmondó. És állítom ezt akkor is ha tudom, hogy ez a telenor logója amit rákényszerítettek a pannonra is. De ez kb olyan, mintha a t-mobile logot és szint westel felirattal reklamoznak - egy szép nagy W meg néhány kis magenta négyzet. Az is borzalmas lenne... a T logoja meg lehet, hogy nem szep, lehet, hogy német, de nagyon jol animálható könnyen variálható és jól mutat egy reklámban.