obe#10
direkte irtam példát hogy milyen jellegü blogokat tartok én feleslegesenek...
nemkö idelinkelni semmilyen cikket, én sem tolom ide azt a cikket ami szintén az sg-n jelent meg , abban meg az van sok blogot csak a szerző olvas...
asszem a wwaniko példája a tökéletesen felseleges szócséplésnek, pontosan ezért jelenik meg ilyen cikk, mert minden fruska nyit egyet, majd aztán dögunalmasan leirja a napjait, telerakja olyan dolgokkal amiről ő azt hiszi hogy csak vele történnek meg, pedig mindennapos dolgok....
jah ezt régen naplóírásnak hívták, szal semmi ujjat nem látok a blogban...
#4: önkifejezési forma:))..lol ezt szeretem , erre mindent rá lehet húzni..egyébként semmiféle mozgalom tagja nem vagyok, de ha te ezt igy látod(mozgalom) akkor valszeg többen is lehetnek akiknek nem tünik többnek ez a blog dolog mint egy kivagyi fitogtatás( on-line naplót vezető hétköznapi emberek)..ebben semmi világra szólót nem látok....soha nem emlitettem hogy zavar, nem tom honnét veszed, csak mint szabad vélemény alkotó sommásan megjegyeztem az előttem lévőnek az én véleményemet a blogról:)
persze majd megnézzük együtt , hogy abból sok blogból hány egzisztál 10 év múlva is:)