Megint itt vagy és annak ellenére hogy leírtam hogy ez csak egy vélemény és ne sértődjön meg senki meg amúgy még némi tapasztalat neked sikerült magadra venni...
Nézd idézem magamtól:
"Ne vegye senki a szívére ne vitatkozzatok lécci mert nekem mindig mindenki azzal jön hogy bezzeg ő tudja használni a wint mert én meg bezzeg tudom használni a linuxot és csak azért kellett újratelepíteni 4 éve mert a win újrarakáskor átírta a master boot recordot "
na íme 1 a win hülyeségéei közül és ez megtörtént de te tudod használni mondd meg miért volt és hogy ha annyira okos vagy akkor ezt elemezgetsd ne azt hogy a beszédem mennyire semmitmondó.
ezenkívül:
"Ne sértődjön meg senki ez csak vélemény meg tapasztalat :)"
Az értőolvasással hadilábon állsz? legalább kulturáltan könyörgöm.
És ha annyira okos vagy miért van az hogy az űber vistabétában az ablakok olyan szépen húzzák a csíkot a GeForce 6600sal meg a 2800+os AMDvel mint a kisangyal annak ellenére hogy elvileg ebben a bétában már nagyrészt a vidkártya számolja a guit.
Ezt elemezgetsd ne a hozzászólásaimat mert ha akarod idézgethetek tőled és megnézhetjük mennyire vagy hiteles és sokat mondó szeretnéd?
De tudod nem is csodálkoznék ha a válasz az lenne hogy én mennyire tudatlan vagyok és vak mert ha vistát teszteltem akkor nem láthattam csíkot húzó ablakokat de ha alarod olyan gyönyörű screenshotokat küldük akinek kell hogy csak na csak egy emailt kérek :P
Haggyál már engem békén... Nem érdekel hogy te élvezel másokat leszidni és szerintem a lelked mélyén a válaszokat is élvezed mert válaszolhatsz rájuk...
De nem baj. Mondjad csak nyugodtan mert ahogy elnézem itt téged mindenki már annyira le***r hogy az máj fáj...