• prezideente
    Nyomtatókkal és egyáltalán hrdverekről annyit hogy nem a linuxosok vagyi is a disztribúció íróinak pl a deianeseknek a dolga hogy az összes nyomtatóhoz beépített drivert írjanak persze ebbe bele lehet kötni mert az iMac a noname külső racket is észleli ami még xp-n is alig megy nem hogy os x-en és itt az x a lényeg :P.
    A linux így is nagyon sok hardvert támogat pedig nem sokat írnak alá de a legelterjettebbet javarészt támogatják mint pl a hp-k epsonok stb.
    Szerintem a MSra nem mondja amúgy senki hogy rossz cég de végül is az üzleti élet ezt követeli de sztem azt kijelenthetjük hogy néha vagy inkább sokszor nagyon k*csögök másokkal ha csak arra gondolunk hogy fontolgatták hogy perlik az applet mert amit az iPodban használtak az innen onnan MS szabadalom azért nemár az iPod mögött egy elég teljeskörű szolgáltatás áll és az apple rengeteget szenvedett ezért.
    Az meg h valaki a wint fikázza nem jelenti azt hogy a MSot fikázza hiszen mint már azt Evilnek is sokszor mondtam nagyon sok lábon áll, nagyon sok piacon jelen van.
    És a hazudozást szerintem ne hozzuk fel hiszen én is tudnék hazugságot mondani a linuxfikázóktól, és el tudnám mondani olyan hangnemben mintha a volág legjobb oprencere lenne pedig sztem nem az de ettől függetlenül szerintem nagyon jó, a nagy hibája hogy nem egységes de szerintem így is sokkal jobb mint a win.
    Ne vegye senki a szívére ne vitatkozzatok lécci mert nekem mindig mindenki azzal jön hogy bezzeg ő tudja használni a wint mert én meg bezzeg tudom használni a linuxot és csak azért kellett újratelepíteni 4 éve mert a win újrarakáskor átírta a master boot recordot nemrég meg a vinyócsere miatt de soha semmi más nekem mind1 ki mit használ de véleménnyilvánításért ne essünk egymás torkának de ha muszáj akkor kulturált hangnemben :P
    Amúgy meg a MS is nagyon k***ög ha azt nézzük... nem adott ki nagyon sokáig olyan adatokat amik segíthettek volna olyan embereknek/vállalatoknak akik nem windowst használnak és vagy güriznek nagyon sokat vagy wint használnak vagy csődbe mennek és ez nem szép dolog és a MSnak a fél milliárd euró meg se kottyan de még BGnek se nagyon.
    Ne sértődjön meg senki ez csak vélemény meg tapasztalat :)