prezideente#15
Nem teljesen igaz.
A windows usermodeban használhatatlan mert felhasználói szabadság persze nem arra gondolok mint rencerszintű beállítások de amúgy nulla.
A másik h pár hónapja 4.5 év után eéőször kaptam egy vírusgyanús dolgot meg is lpődtem kicsit és láss csodát system massage jön h elképzelhető h trójait kaptál de csak saját felhasználó alatt jelentkezett és érdekes módon a root cucaihoz nem fért hozzá javasolja hogy ellenőrizzem hát lefuttatok egy keresést ami nem lassítja állandóan a gépet kész volt megcsinált mindent és ment minden tovább.
Amúgy az aláírásodat illetően utánanéztem hogy ne köthess belém azt jelenti hogy világszinten a unixok forgalma a gépek után nagyobb mint a windowsé és akár hiszed akár nem de igaz...
A harmadik hogy a winnek és ez nem matematika hanem statisztika ráadásul független 90%a van de hogy be legyen bizonyítva:
kb 2 hónapja olvastam amikor az OS X része közvetlen 5% alá csökkent mert kevés gépet adnak lel a többiekhez képest amúgy a tábora nem csökkent csak %os arányban a linuxnak biztos megvan a 2.5-3%a és ha a többi unixnak csak 1et adunk és jóindulatúak vagyunk ez max 91.2% lehet.
De tudom most jön hogy húzzak el mert hülye vagyok hozz fel 1 érvet és bizonyítsd és ne azzal gyere h az aláírásodból kiderül h nem tok számolni ha feszíteni akarsz a fórumos haveroknak de megköszönném ha kulturáltan lennél képes megfogalmazni a válaszodat...
Nem nagy kérés...
Amúgy az meg tapasztalat hogyha nem rakok fel tesztgyőztes tűzfalat akkor arról nem szól senki hogy a mediaplayer ki akar menni meg a többi...
Linux alatt frissítéskor frissülnek az ilyenek mint a codek a vrusadatbázis induláskor és meg van szabva mi meht ki és mi nem... Vírusirtó meg akkor megy ha kell és így sincs gond vele meg ha vírust kapsz nagyon kicsi a valószínűsége hogy kitalálja a rootjelszót anélkül meg nem megy semmire