Missing Game of the year edition
  • bigapó
    #8
    nem egészen, ez a játékon belül van. tehát lényegében "odabent" van egy virtuális világ, ahol is irányítod a főhösöd(magad). minden ugyanolyan, mint "idekint", tehát tudsz internetezni és e-mail-t küldeni is akár, ahonnan újabb információmorzsákat kapsz, hogy a talányt megfejtsd:))

    egy nyomozót szerepében találod magad, akinek meg kell fejtenie bizonyos kirakókat, hogy nyomára akadjon ennek a titokzatos Főnix nevű embernek (vagy szervezetnek? ezt nem taglalják). hozzájutsz egy CD-romhoz is, aminek a segítségével kell megoldanod a rejtvényeket, amivel két eltűnt ember nyomára bukkanhatsz majd. az internet és az emíl újabb segítséget jelent a megoldásokban. mint a valóságban:))

    innen eléggé zavaros nekem is, mert olyan, mintha tényleg szükség lenne valódi internet-kapcsolatra, de később azt írják, hogy kompjúter generálta levelekről van szó, amire helyesen válaszolva megoldódik a rejtvény és jön egy kis filmrészlet, ami újabb rejtvényeket is tartalmaz amellett, hogy egyre közelebb jutsz az eltűnt személyek holléte felé.

    az egész játék végig titokzatos és félelmetes, sötét. az egyik percben örömteli képeket látsz Jack-ről és Karen-ről (a két eltűnt személy), aztán hirtelen Karen sikoltása hasít beléd, amint egy börtönszerű helyen tartják fogva.

    eléggé hátborzongató:))) nem gyengén Fűrész stílus:))

    eléggé megfogott a dolog, honnan szerezted a gémet?