• strogg
    Ugyanez lesz majd amikor az emberek végre nem kígyózó sorokban állnak a postán levelekt feladni, hanem elérkezik végre az idő, hogy mindenki emailt küld.

És enm azértm ondom, de nme fog megszakadni a szivem. 2 hete rendeltem az interneten. Nehéz szívvel, mert a cuccost csak az a cég tudta kiküldeni. (a többi cég honlapja nem is működött, egyszerűen nem voltam képes rendelni). Szal nehéz szívvel bevállaltam, hogy postai utánvét (az egyetlen lehetőség volt. Semmi futár szolg. semmi saját kiszállítás, stb...) éreztem, hogy a postában nem kéne megbízni. A mai napig nem érkezett meg. (2 hete rendeltem!). Rájuk csörögtem, közölték, már régen feladták. De rászólnak a postára. Szvsz úgy lospták el a postán a cuccost, mint a sicc. És több ismerősöm járt így. Rendelt, de a cucc a királyi postával sosem érkezett meg.

Erre én azt mondom:2006-ban ha egy posta bp -ről bp -re nem tud egy 20cmx20cm -es csomagot kiszállítani, annak nincs létjogosultsága. Soha többet nem rendelek potai utánvéttel.

Az én szívem nem szakad meg értük...