prezideente#12
szerintem a nyelvmunkájuk így is elég erős ha csak arra gondolunk hogy Steve Balmer EU-s körutat csinált már akkor amikor arról akartak szavazni hogy Európában lesznek e szoftverszabadalmak mert nekik az sok pénz azért már akkor megcsillogtatták s*nyalási tehetségüket és amúgy szerintem már most erősebbek a MSnál csak nagy poénból nem szivatgatják a MSot mert hát az emberek nagyrésze windowst használ meg minden de ha arra kerül a sor akkor nagyon meg tudnák ha akarnák (látsd: Korea azért az nem semmi amit ott csinálnak). Amúgy azon kívül a BG nyomja az agyát hogy mennyire nem lényeg sztem neki nincs olyan nagy hatalma hogy valóban is lesz**ja az EU-t. Lehet hogy sok pénzük van de amikor gondolkodtak rajta hogy perelik az applet mert a szabadlmaik vonatkoznak az iPodban használt technológiákra is az apple kijelentette hogy akkor leállítja a szolgáltatásait a winhez meg ráadásul a MSnak van része az appleből is meg minden....
Szóval csak azt akartam ezzel a kissé zavaros mondattal mondani hogy Billiék 2 Ft-ért a kecskét meg... és ezek tudnák egymást keresztbe szivatgatni ha akarnák