Vaklárma, vagy komolyan vigyázni kell?
  • Max7
    #204
    1. talán 2006-ban nem a 2003-mas nortont kéne használni mondjuk én is a 2004-eset használtam kb fél hónapja még! de frisítettem mindig az adatbázisát becsülettel.
    2. kiváncsi volnék azokra az informatikusokra ugyanis ha annyira nem ment a configolása egyszerüen ki kellet volna kapcsolni hogy figyelje a mailokat és kész.
    3. ezt valaki elkezdte hogy a norton visszafogja a gépet és a töbiek folytaták (1 hülye százat csinál) mondjuk igaz 2000 környékén igaz volt ez rá de ezt a 2004-verziótól nem lehetett észleni!
    4. olyan nincs hogy nincs virusod max nem tudsz rólla! ha van interneted van virusod is!
    5. azért mert asziszik sokan hogy a nodnak van ingyenes verziója azért király nem fogom használni és kiprobáltam már!


    amúgy egy keresztkérdés! nod hány darab virust ismer fel? ez egy 2003-mas kép:

    nem kamu kép ha kell feltöltöm az eredetit csak méreteztem hátha belefér az itt feltölthető 20k-ba de nem! nem tudom mit akar ez az sgé! letiltották a képfeltöltéás.hu-t és kibökik a szemünket 20k-val és az volt az egyik indok ha megszünik a képfeltöltés.hu akkor ittmaradnak piros x-es kis kockákkal és így? bassza meg mindenki az ingyenes tárhleyére teszi vel és egy idő után törli tehát ugyan oda jutnak vissza!


    viszatérve a témáhot ha 2003-ban 65.000 virust ismert fel akkor most? kiváncsi lennék a nod mire képes! sajnos a nis2006-ban nem találtam meg hogy hny virust ismer fel de megkeresem holnap! szal várok egy képet a nodból! vagya nod oldalára egy linket ahol eről irnak!