TYÜTYI2006#41141
Sziasztok!
Adott 1 Creative XFI gamer hangkártya, továbbá, 1 Windows 7 64 bites rendszer. ConsoleCu.exe fájlról van szó, ez a hangkártya beállítási ablaka. Nem jelenik meg az értesítési területen, csak az alap windowsos hang ikon jelenik meg. XP-m van 1 másik lemezemen, ott megjelenik a hangkártya ikonja, az értesítési területen. Ameddig vistat használtam ott is megjelent. Viszont win 7-en nincs. Próbáltam vista kompatibilitási módban, xp-ben is, nem jó sajnos. Hozzáadtam indítópulthoz is, úgy se volt jó. Van testreszabása az értesítési területnek, ott sincs hangkártya. Ugyan hang van, nincs vele eddig más gond, be is állítottam a hangot már. Lehet hogy a 64 bites rendszer a baj? Hozzá lehet e adni, valahogy úgy az értesítési területhez, hogy legyen ott rendesen ikonja? Ugyan tálcához is hozzá lehet adni, de ott 1 helyet foglaljon? Meg ugye ott a helyi menüje se működne. Ha más nem lesz akkor gyorsindító, úgyis elsők között állítottam be hogy legyen gyors indítás eszköztár. Meg tálcához fogom hozzáadni.