Az hogy mindenféle emberi válasz helyett benyögöd hogy fatális baromság, (miközben persze tényekről beszélünk ...) az minden csak nem segítség ...
Ezt a fajta okoskodást és sosem tudtam igazán tolerálni, ezen az nem változtat, hogy te mennyit segítettél, vagy mennyit nem ...
Az dicséretes, hogy sok embernek segítesz, le a kalappal ... Ha azt mondtad volna pl: "Bocs, de ezt rosszul tudod: itt a megoldás" vagy valami hasonlót, akkor azt mondom sorry ...
De így? Olvasgatok én eleget, elég régóta oldom meg egyedül a PC-s gondjaimat, hála istennek mióta itt az internet, az sokat segít a dolgon ...
Ez a tények nélküli fikázás ez csak bullshit ... semmi más ... ehhez nem kell ész ...
Ha olyan "penge" vagy a témában akkor azzal is tisztában vagyok, hogy mind az összes win esetében a legjobban a registry editálgatással lehet finomhangolni ... Ugyanezt csinálják a különböző tweaker programok is, hogy ne kelljen nekünk ezt kézzel keresni és pötyögni ...
Hidd el nekem, első kézből tudom mekkora a különbség a 3 win között szálkezelés szempontjából ...
Nem kigugliuzott okoskodásra vagyok kíváncsi, hanem személyes tapasztalatra ... guglizni én is tudok ...