• DummyBoy
    Üdv all!

Lenne egy érdekes kérdésem az expertekhez: Az egész hétvégémet elsakkozta a qrva win, ugyanis azt a jelenséget produkálta, hogy bekapcsoláskor a desktop csontrafagy ... Újraindítom ... megint ... újraindítom, és utána gyönyörűen működik ...

Stabilitástesztek, minden ilyesmi órákat - napokat futottak, nem HW gond, így elindultam SW vonalon ...

Úgy néz ki hogy amikor a hálókártya életrekel, akkor döglik meg a gép ... addig játszottam az induló programok és szolgáltatások letiltogatásával, hogy ha letiltom a Bluesoleil BlueTooth service indulását, akkor nincs gond ... ekkor kipróbáltam egy másik BT stack-et (WidComm...) azzal ugyanez előjött ...

Utána win reinstall, és működik minden szépen ... Egészen a BT telepítésésig ... Viszont nekem kell a BT ... Ráadásul eddig működött szépen, pár hete kezdte, és egyre nehezebben indult a Win ...

Valami ötlet? Hálózatos dolgokat nem vágom annyira, de az elég idegesítő, hogy a BT personal network-öt nem engedte skippelni, vagy tiltani egyik BT stack sem ...

A Microsoft-os stack működik, csak szart sem ér, nem tudom használni normálisan ....

Szóval kellene valami ötlet erre ... Valaki találkozott már ilyesmivel?

B kérdés: Ugyebár minden Win szarul kezeli a prociban lévő L2 cache méretét, ezt érdemes neki manuálisan beállítani ... Milyen gondot okozhat az ha véletlenül többet állítunk be mint ami elérhető?

Előre is köszi!