benkoszabi#22133
üdv. használom a CCleaner, Wise Registry és Disk Cleaner progikat, hogy takarítsak a Registry-ben, illetve nem használt, csak a felesleges fájlokat letöröljem a gépről, ezzel meggyorsítva a rendszerem...
Ezeket a programokat sikeresen használtam Xp alatt hiba nélkül.
Ám volt mostanában a Win7 alatt 2 fura anomália. Az első pár napja, amikor bekapcsoltam a gépet, és mire visszajöttem a szobába, azt látom, hogy fekete képernyő, és a következő lehetőségek:
- Csökkentett mód, Csökkentett mód parancssorral stb....meg a Windows Normál Indítása...
Kicsit megijedtem, természetesen a Normál Indításra mentem, be is töltött...de mintha másképp bootolna...
Azóta a boot alatt amikor kiírja, hogy Verifying DMI stb stb...sokat gondolkozik, és nem a Windows Indítása képernyő jön be utána egyből, hanem egy tök fekete képernyő, ahol pár pillanatig a bal felső sarokban villog a kurzor..és utána tölt be...(bár lehet azelőtt is így volt, nem emlékszem már)
No mindegy, ma meg bekapcsoltam, fekete képernyő, ezt írta ki:
Boot Image is Corrupt...vagy vmi hasonló..újraindítottam, most jó, de félek, hogy egyszer csak Kékhalál fogad...
Volt már másnak is ilyen? Valóban törölhettem vmi fontos adatot, vagy egyszerűen csak előfordulnak hasonlók?