• assdf
    #76
    Nem ártana viszont tisztázni akkor azt hogy afrika alatt mit értesz.Mert india egy ország afrika meg egy kontinens.Tehát ha például egyiptomról beszélsz akkor igazad van,de ha meg a polgárháború és diktatura által sujtott országokról akkor abszolut nincs.
    Aztán mint már leirta hogyha indiával dobálozol azt is vedd figyelembe hogy annak az országnak van pénze és infrastrukturája is,nem hasonlitható össze afrikával.De te szerintem nem nézel hireket.Afrikában a világon a legnagyobb az aidsesek száma a többi betegségről nem is beszélve.Kb 100000 emberre jut egy orvos.De hagy ne ismételgessem már magam.Ott nincs semmi se. Te meg nem tudod elképzelni azt hogy milyen az amikor nincs konnektor,nincs áram, se tévé,se hütő, internetről még csak hallani sem hallot senkise és nincs telefon sem hacsak nem viszel magaddal vmi müholdasat.De ez a kisebb baj,mert ninsc élelem és tiszta viz sem, sem gyógyszer, kötszer, ellenben van kalasnyikov fejenként kettő.A te 100 dolláros laptopod nem sokáig lenne az afrikaik keze között.Valószinüleg azt sem tudod elképzelni hogy amiket az ensz küld segélyegeket (gyógyszer, élelmiszer) gerrilák illetve az adott ország hadserege lefoglalja,elkobozza és a vezetők jólétére használja fel miközben a lakosság éhenhal.

    Szóval ajánlom figyelmedbe a Discoveryt vagy a Spektrumot nézzél több dok. filmet és rá fogsz ébredni hogy mi afrika legnagyobb problémája.