• shabba
    #79
    Ingyen ott sem adják a broadbandet, de a 30 euros árszintet 1x majd idehaza is elérjük. Csak sokat kell hozzá fejlődni verseny terén.

    Idehaza most hogy elindult TvNet és Pantel van 100-200 db hurokmegosztásos elérés a 400 ezerből. Franciáknál a 10 millióból ez az arány 5-6 millió, a különbséget zongorázni lehetne. Elég szignifikánsabb nagyobb arányt képvisel az ottani saját infrastruktúrás ADSL szolgáltatás, ami mind technológia-, mind árverseny fronton érezteti a hatását. Idehaza most lett meg az első fecske lakossági csomagot esetében, amíg ennek érezhető hatásai lesznek az idehaza is hosszú időbe fog telni. De ez más országokban is hasonlóképp zajlott le.

    Az ár és a sebesség versenyképessége idő és tér függvénye. A 6.5Mbps-es 80 euros TvNet csomag idehaza, a jelen piaci viszonyok között egy versenyképes ajánlat. A jelen francia csomagokhoz képest viszont nem versenyképes. De pl. a 3 évvel ezelőtti francia csomagokhoz viszonyítva nagyon is versenyképes lenne. Idehaza 3 év múlva ez a csomag sem lesz versenyképes az akkori netcsomagokkal összevetve.