Temaruk#19
Nem mai gép. Memória, 3db 128as van benne. Minden lehetséges kombinációban voltak már benne, szerintem nem azzal van baj. A táp megfelelően működik tudtommal. A grafkártya már 1éve ugyanaz benne. Tulajdnoképpen 1éve nem változott rajta semmi. Nemrég belekerült az a 3. ram, meg alapvetően sp2-es xp-t tettem fel rá, és kb ezek óta csinálja ezt, még ha nincs is összefüggésben velük. Eleinte ritkábban csinálta, azóta rendszeres. Vmi alaplapi hibára tippelek. Proci nincs húzva, szerény P3 866MHZ-en. A cikket látva jutott eszembe a BIOS probléma eshetősége. Ja, amúgy a Windowsnak kb 30. ilyen újraindulás után tűnik fel, h baj volt. Akkor 30x jön fel az ablak, h legutóbb helytelenül állt le a rendszer. Újraindulásnál még az F8-as menűt se kapom automatice. Ja, korábbi xpvel is próbáltam, nem az a baj (bár még mikor bootolt a cd-ről, köpött egy kékhalált...). Elég lol helyzet, tudom picike gép, talán nem éri meg a fáradozást, dehát netezésre jó volt az eddig, ha másra nem is nagyon, esetleg régebbi játékokra...