• prezideente
    Hát azért tudod.....
    Először is nem minden orvos kér pénzt a betegtől én még eddig csak hallottam ilyenekről... Továbbá ha a beteg hálából adja nem köteles elutasítani TÖRVÉNY szerint...
    És ráadásul ezek az emberek éhbérért dolgoznak(legalábbis MOn)és egy betegre 5 perc ha jut mert naponta vagy 30-40 beteget megvizsgálnak(angliában pl 1 betegre van v 30 perc minimum és a betegek türelmesen várnak) 1 órával a kiírt rendelési időn túl dolgoznak és ezért már nem kapnak semmit, a fizetésük fele adó de a kórházban vagy akárhol ezeke az emberek hivatalosan nem lenne kötelességük de a 70éves bácsit a sz*rból kiforgatják amikor már lejárt a műszak. Közben a kórházakat privatizálják és a megélhetésük sem biztos. Ja és közbe a beteg fel van háborodva hogy az orvos milyen hülye ha nem küldi el táppénzre mert a szakvéleménye szerint nincs rá szükség(és valószínűleg a szaktudással nem lehet gond mert magyar orvosokat még Svájcban is keresnek)
    És csak azt akartam mondani hogy ocsmánynak tartom azt hogy ezek az emberek a lelküket kiteszik más emberekért akiket nem is ismernek és az egyszerű lélegezteőn vagy egy bonyolultabb műtőgépen futó primitív szoftverért még a kórházak külön fizessenek és a MS meg a hsonló méretű multinaci cégek még külön jogdíjat kérnek azért ami rajta van és kik szívják meg?
    Ha nem állami tulajdon az intézet akkor a tulajnak nem érdeke az új gép tehát az orvosok.
    Olvass szaklapokat ha nem hiszed el.
    Szerintem nem kéne szekálni őket mert a körülményeikhez képest meg ahhoz képest hogy mennyi magyar orvost keresnek külföldön mi még örülhetünk hogy itt vannak...
    De ha te örülnél hogy a klinikák azért nem tudnának új műtőgépet venni mert nincs pénzük jogdíjra próbáld meg ismét bevezettetni a szoftverszabadalmakat.
    Nem akarlak megsérteni de sztem ebbe nincs igazad