• prezideente
    Én nem akarok erről vitázni.
    Csak poénnak szántam. OS X alatt meg linux alatt azért az átlag user nem turkálhatja könnyedén az ilyen adatokat.
    Ráadásul a személyre szabott beállításokat a sját homeodban tárolja ha letörlöd akkor csak az alapbeállítás jön vissza aki meg rendszer szinten csinálja az hülye :)
    Tudom win alatt se csinálhat a user ilyeneket de átlag win alatt mindenki root és így ha kicsit megbogarászol valamit amihez nem értessz komoly károkat is okozhatsz.
    Meg ugye win alatt sztem bárki bármit mond a SIMA felhasználói szabadság elég gyér, ellenben linux alat nagyon sok mindent csinálhatok a homeomon belül.
    Amúgy win alatt ha valamit elk*rsz hiába próbálkozol a helyreállító konzollal nagyrészt mert van vagy 200 parancs össz, linux alatt viszont ha értesz hozzá meg lehet javítani sokmindent.
    De tényleg nem vitázni akarok csak megmosolyogtatott hogy 1 újságíró így bizonyítja hogy a kékhalál az xpben is benne van.
    Amúgy ezt te is elismerheted sztem a kékhalál nem képesség pedig Bill Gates ezt mondta.