• prezideente
    nálunk a családban van Mac(iMac G5) és igen jól megy hozzátenném.
    Az OS X eddig mé csak attól fagyott le hogy 1 külső rack chipsetje nem támogatta csak a wint de amúgy még reset gomb sincs rajta és ha benyomtuk a shutdown gombot mindig biztonságban leállította magát lyenkor is. Linuxot meg még életemben 1szer láttam fagyni windowst viszont...
    Nem vitatkozni akarok de nagyon stabil meg gyors szerintem és gyakran igen komoly számításokat végez a munka miatt és amit tud nem terhel a cpura.
    Amúgy eskü van 1 egyszerű leírásom h a windows saját regeditjével hogy lehet kb 10 perc alatt 1 1szerű fájl létrehozásával kicsikarni a kékhalált... durvus mi :)
    Tényleg nem vitázni akarok de nekem a látottak alapján az OS X is meg a linux is megbízhatónak tűnt(linuxot használok nap mint nap s meg windowst is de sokat látom a Macet is) ellenben a windows nekem nem túl sokat mutatott amiért szeretni tudnám :( és nemrég teszteltem a vistát hát nem tudom... 4 és fél év fejlesztés után szerintem méltán várhatok tőle sokkal többet mint az xptől de nemsoká beküldöm a részleteseredményt :-/