Hard Truck Tycoon
-
Onager #32 A játékról:
Nagy lelkesedéssel vártam és nem foglalkoztam a fórumokban olvasható negatív hozzászólásokkal, de bizony bőven van bennük igazság. Leginkább igaz a "nem igaz, hogy még most sem tudják elérni a Transport Tycoon színvonalát" vagy vmi ilyesmi szólásban van igazság. Sztem nagyon sokat ki lehetne hozni ebből a témából, csak vmiért nem szretik átvenni a régi játékok jó ötleteit. Előszöris ez a gépigény egy tycoon játékhoz borzasztó. Nincs egy erőművem, de elvárnám, hogy egy ilyen jellegű játék egy 2,66-os Celeronon problémamentesen fusson. Ehelyett a pályát legalább 5 percig, de inkább tovább tölti és a játék közben is folyamatosan dolgozik, teljesen kétségbe esik, ha zoomolok, egszerűen hihetetlen. Már eleve azt sem értem, hogy minek ez a zoomolós rendszer, miért nem lehet a Transport Tycoon-hoz (a továbbiakban TT) hasonlót csinálni. Ha egyszer ott van a térkép, akkor minek kell még nagyítgatni, meg kicsinyítgetni külön, nincs ennek olyan grafikája, hogy azt annyira meg kéne mutatni. Nem szeretem a követhetetlenséget is, meg az irreális dolgokat. Nagyon felbosszantott, mikor az első kocsimat elindítottam, hogy úgy elsprivvelt, hogy nem is láttam. Ennek mi értelme, ha már úgy is 3 sebsségfokozat van a játékban? Miért nem lehet ebből a jó témából egy TT-os felszínt felújítva egy 1 GHz-es proci és vmi 128 MB memóriaigényű játékot készíteni? Ennek a hangulata sem fogott meg a TT-nal ellentétben. Lehet, hogy még 1x 2x előveszem, de nem hiszem, hogy hosszú távon le fog kötni.