• prezideente
    igazság szerint én eleinte teljesen meg voltam elégedve a winnel....
    Úgy gondoltam természetes hogy lefagy és a kékhalál se idegesített eleinte.
    Aztán a bátyám ismerkedett a linuxszal és felrakta a gépre. És elcsodállkoztam hogy "jéé nem fagy nincs kékhalál gyors is meg stabil is".
    Innentől kezdve kezdtem egyre jobban unni hogy a win szétfaggya az agyát és ajáték másfél óra múlva szaggat mint az állat miért? mert a win 1re jobban eszi le a memóriát és ezért újra kellett indítani.
    Meguntam láttam hogy van más ami jobb nála.
    ÉS mostmár csak játékra használom a wint.
    Linus tényleg nem konkurencia akart lenni csak jobbat akart magának és akinek kell mint az akkori elterjedt os(a DOS).
    Amúgy nem belekötni akarok de a BeOS-t tudtommal már nem fejlesztik... a Solaris/OpenSolaris-on gondlkoztál már :)?
    Amúgy semi bajom a winnel amíg nem kell használni.
    De ha 1 hozzászólásban annyi tmondok hogy szerintem vannak dolgok amit a vistához az OS Xből vették az ötletet meg hogy szép meg jó de hasra nem kell esni tőle azért még jó lenne ha megkapnék 1 emberi hangot és nem azt kapnám hogy a linuxos fajtársaimmal húzzak ..."oda".
    Meg a 2soros mondatból 5 szó idézettel nekem jön vki h milyen hülye vagyok.
    Nem azért de már még is.
    Amúgy 1 wines iroda mindenestül korszerűen(winxp+office+cdíró+vírusirtó+tűzfal ha mindenből elismertet akarunk multkor kiszámoltam) kb 100ezer Ft körül van.
    Ellenben linux alatt nem kell tűzfal mert a rencernek van sjátja ami szépen műkszik vírusirtó ált van a csomagok között cdíró alap progi office ált van fenn alapból 3.
    Amúgy én még 1 szak it-st vagy egyetemistát nem hallottam még rossz véleménnyel a unixokról és nekik a szakmájuk és ezért nem értem hogy akik csak híreket olvasnak meg valószínűleg 1szer volt linux a gépükön azt is csak azért hogy méltán mondhassák h sz*r nem értem mégis milyen alapon írnak be az első Maces híhez hogy csak a win a király és minden más fostalicska.
    Ez sokmindenkin múlik hogy vitázik e vagy nem és hogy milyen stílusban.
    Én pl nem szeretem a wint de nem kell hangoztatni csak esetleg néha beírok 1 visszafogott hozzászólást és mindenki elküld a búsba.
    Akinek nem teccik vmi ne használja és nem kell anyázni mindenkinek aki nem ért vele egyet.
    Ha vki vitázni akar vitázzon kultur módon.

"Az a társadalom vagy ember amelyik nem szeret a önmagát emészti fel"
    Ezt 1 bölcs ember mondta tehát lehet hogy igaz :)