• netrunner
    #119
    Nem akartam már hozzászolni a témához, mert látom egyesek csak élveszkedésre használják a fórumot, de az utálom amikor kiforgatják a szavaimat!

    Kedves Achilles! Kösz hogy kioktattál, képzeld én is nagyon jól tudtam hogy van egy paráználkodásra vonatkozó parancs is. De én azt írtam hogy nincs olyan parancs hogy ne dugj!!!! Érted ugye? Inkább gondolkozz el a hozzászólásodon egy kicsit mielőtt valakit nagy fölényesen kioktatsz!!
    Az pedig hogy a gyerek egy mellet vagy egy esetleg túlfűtötten erotikus jelenetet lát még nem hiszem hogy paráználkodás, és azt sem hiszem hogy ennek hatására a gyerekból parázna lenne ha felnő. Főleg ha igényes erotikus filmet lát, attól legfeljebb a szexuális kultúrája nő. Ellenben az erőszakos filmekkel.

    NFP: én nem tudom hogy olvastad ki a bevágott 10 parancsolatból hogy "ne dugj"?? Lehet én vagyok vak én én ilyet ott nem látok. Amúgy meg nem is tudom elképzelni hogy hogy írhat valaki ilyen sületlenséget... Szerinted akkor Isten hogy tervezte meg a fajfenntertást, ha már a 10 parancsolatban megtiltja a dugást... ókori lombikbépi programmal??