Mi kell ,hogy lebukjanak vagy be se törjenek? Mi? Hol lehet beszerezni és mennyiért?
-
Csörcsike #112 Az az igazság, hogy nekem is szükségem lett, volna egy ilyen rendszerre, de valahogyan sose került arra sor, hogy megtörténjen a beszerelés. Sajnos, nem a legjobb környéken élek kicsiny fővárosunkba és a baj engem is utolért. A napokban történt ugyanis, hogy betörtek hozzám és kipakolták az egész lakásomat. Engem igazából csak az bosszant, hogy a környéken senki nem látott semmit, de igazából ezen meg se kéne lepődnöm, mert ez mindig így van. A betörők nagyon alapos munkát végeztek, mivel szinte mindent elvittek a házból ami mozdítható volt és a mérete miatt tudták vinni. Vesztettem egy elég jó és modern tv-t, egy blu-ray lejátszót. Vitték az asztali gépem monitorát és még nagyon sok mindent. Annyira nem válogattak, hogy még a hajszárítómat is elvitték. Szerencsémre éppen külföldön tartózkodtam, ezért a telefonom illetve a laptopom megúszta a betörést. Igaz ebben nem sok örömöm lehet, de legalább ennyivel is kevesebb dolog az amit meg kell vennem újra. Azóta megrendeltem egy elég jónak tűnő kis védelmet a kicsiny lakásom számára és gondolkozok is azon, hogy fogom magamat és egy kicsit igényesebb részére költözök a városnak.