Halottam róla és bármily meglepő egy ilyen full streaming videóhoz elegendő az 512k. És mivel ez létezik forgalomkorlátlanul is így nem értem miről beszélsz. Főleg azért nem mert amíg ment a VV, barátnőm gyakran nézte... így is bőven 20Gb alatt maradt a letöltés.
De ezzel nem is akarok én senkit sem vádolni, hogy miért fizet elő 2-3Mbit vagy annál gyorsabb netre. Mindenkinek a magánügye.
Ezzel igazából csak arra próbáltam rávilágítani, hogy az Internetszolgáltatók KŐKEMÉNY érdeke a warez csak éppen hivatalosan nem ismerik be.
Mindenkitől kérdezem: Előfizetnél tizenakárhány ezerért 2-3 megabitre/hó ha NULLA mb full filmet, mp3-at, játékot tölthetnél le?
Úgy gondolom, hirtelen mindenkinek (magánszemélyről beszélek) elég lenne az 512k vagy a 384k... jééé de érdekes.
Emlékeztek, hogy sok user, hogy felháborodott a T-Online 150GB korlátján? Biztos BigBrothert néztek spanyolul és nettv-vel meg a japán sumo versenyt.... jajjj már.
Mindenki sáros, csak van aki nem vallja be..."te is, én is, a politikus, a villanyszerelő, a rendőr, stb."