CRYSIS
  • Nyufeee
    Lol, ennyi hülye embert!
    Kivagytok éhezve, egész nap azt várjátok hogy valaki írjon egy hsz-t (bocsánat a kivételnek) és egyböl lecsaptok rá mint a keselyűk a döghúsra!
    Egyböl adatlapot nézni kilehet a gyerek, gyors keresek 1 hibát, áhh megis van jolmegmondom neki!
    Egy kérdést igy felfujni atya ur isten, esküszöm mindjárt én szégyellem el magam!
    Amugy figyeljétek meg, hogy a kérdésemre 1 válasz se érkezett, de megszámoltam 6 kritizálás, hát ennyi segitséget még seholse kaptam, de azért köszönöm!
    Amugy meg csak elmondom direkt azért olvasgattam a fórumot hogy utánna járjak hogy hogy fog futni a gépemen a game, de pontosan nemtudam megállapitani ezért fordultam hozzátok, de hát ennyi kedves aranyos egy helyen...
    Jah, és Evogordon (#5360) Nem azt kérdeztem DIREKT hogy el-e fog futni a game hanem hogy milyen BEÁLLITÁSOKON, de látom itt is kopogott már a szemed, hogy végre jól megmondhasd valakinek azért nemtudtad értelmesen elolvasni a hozzászólásomat, csak ennyit akartam mondani!
    És még most bocsánatot kérek ezért a hozzázólásomért mert utánna egyböl jönnének a hsz-ek hogy ekkora gyökeret omg, de igy is fognak...