• gabi89
    Ritkán járok erre mostanság :D
    Szóval atom buli volt én erre is számítottam :)

Cashy felvezetést elkaptuk bár közben járkáltunk ki -be stb... Ami rémlik, hogy voltak house zenék meg Omnia - Fusion 3x csak Cashy alatt végén már Tebron keverte le. Mondanom sem kell nagyon nem volt képbe a srác :S

Aztán pedig jött emberünk kettő előtt kicsivel és nem volt megállás :) Elején Prágai TM8 -as (aki ott volt tudja) setthez hasonlóan lassabb zenék 132-136 között jó pár vokálos is
    Save This Moment , Skyfire (talán) , PvD - I Don't Deserve You, Gaia - Toi Toi
    Gaia track után belecsaptunk rendesen volt uplifting,tech-trance meg prog-trance 138bpm -en. W&W - Invasion -t úgy tette rá valami tempós vokálos zenére, hogy csak lesett az ember.
    Armin van Buuren feat. Airwave - Sunspot (Sneijder Remix) ez is atom volt
    Sunset Boulevard ,Rhea,Smokescreen

Számomra pedig a set zenéje a Hurts - Sunday (Paul van Dyk Remix) volt. Pedig jó párszor hallottam már buliban.
    JOC után Tebron zenélt talán azt már csak kint hallgattuk de vokálos tömegcuccokat pakolt egymás után An Angels Love, Alexander Popov, Armin & Orjan - Belter, Metropolis On a Good Day, Sun & Moon, Dash Berlin - Better Half Of Me
    Mondjuk nem tudom Angels Love után ami uplift a többi, hogy passzolt. Értelmetlen rosszul felépített setnek nézett ki el is jöttünk fél óra után.

Összegezve viszont remek buli volt. JOC remek zenéket pakolt jól kevert Settje előtt is dumált,fotozkodott mindenkivel - jó kedve volt :)
    Tracklist FB-ról:
    1. The Fusion
    2. ID
    3. Save This Moment (Gareth Emery Remix)
    4. Shotgun
    5. ID
    6. ID
    7. J'ai envie de toi
    8. Giuseppe Ottaviani And Betsie Larkin-Toys (On Air Mix)
    9. Smokescreen (Sneijder Remix)
    10. Big Sky
    11. PvD & Ummet Ozcan - Dae Yor
    12. John O' Callaghan vs Neptune Project - Rhea (Suncatcher Remix)
    13. Armin van Buuren - In and Out of Love vs John O Callaghan - Raw Deal (AVB Mashup)
    14. ID -> ez kurvanagy track volt, iszonyú dallammal, vokál nélküli
    15. Dark Matters - The Real You (JvD Remix)
    16. ID
    17. Concrete Angel
    18. ID, ez is egy isten volt
    19. Sean Tyas feat. David Berkeley - Take My Hand (John O'Callaghan Remix)
    20. A.R.D.I. - Eternity
    21. Hurts - Sunday (PvD)
    22. Mark Leanings vs Space Rockerz & Tania Zygar - Whatever Happens to Puzzle Piece (John O'Callaghan Mashup)
    23. Alex Morph - Sunset Boulevard
    24. ID
    25. Jon O'Bir feat. Fisher - Found A Way (Joint Operations Centre Remix)
    26. Invasion
    27. ID (vmi Tech-trance)
    28. Aly & Fila -We Control The Sunlight
    29. Find yourself
    30. Armin Van Buuren vs. John O'Callaghan & Will Atkinson - Burned With Desire vs. Ride The Wave (Armin Van Buuren Mashup)