• JAST
    Menno-t annó elég nagy tehetségként emlegették. Szerintem épp a lehető legjobb időpontban volt itt először MO-n a club coolban. Akkor készült el a like a waterfall remixe ami ha jól tudom azóta sem jelent meg. Hatalmasat zenélt urban train befejezéssel. Aztán elég nagy csend lett és alig készült muzsika a neve alatt persze közben évente járt hozzánk és a szettjei egyre kevésbé adták azt a bizonyos pluszt. Nem rég azt hallottam hogy neki is más írja vagy írta a zenéket. Persze sok mindenkiről hallani hasonlókat mindenki döntse el maga ez így lehet-e vagy sem. A Kamil Polner gyerekről is csak hallottam hogy annó neten fikázta Armint érdekes módon azóta Armin 1 zenéjét sem játszotta pedig akkor még készült Polner zene bőven. Leon Bolier-t meg teljesen nem értem. A testvérével Subsphere név alatt nagyon jó zenéket írtak és Leon is egy maga összekomponált egy Beyond meg egy Back in the Days-t. Ok alkosson más stílusban biztos van akinek tetszik, de ha ezek a korábbiak sikeres zajok voltak és ezek hozták az ismeretségét miért nem erőlteti?