-
nah mi is hazaértünk
Nagyon profi volt a szervezés.
Parkolás zárt parkolóban (5 euro) magyarok mellett.
A sok autó között egyből segítettek maguk mellé beállni.
Kocsinál 20 perces dumálás,iszogatás majd go be.0 perc sorbaállás ugyanis automata kapuk voltak ahol a jegyeket leolvasva fordult a beléptető.Biztonságiak sem vacakoltak semmit.Gyors,hatékony respect
Mi Elődék utolsó számára estünk sajna csak be :/
akkor ők már köszöntek el.
A csarnok ekkor már full tele volt de a tánctérnél lehetett találni helyet ahol kényelmesen,nem egymást taposva el lehetett férni.
Az épület mennyezete és oldala fehér óriási lepedőkkel volt borítva ez jó hangulatot adott az egésznek.Jól kijöttek a fények.(majd videókon lehet nézni,hogy nem volt spórolva semmiből)
pult mögött óriási ledfal plusz két oldalt még két nagy kivetítő.Ezen néha bejelentkezett Armin buzdítva a népeket,néha az aktuális DJ ment live de általában effektek mentek rajtuk.
A hang brutális volt.A mély úgy szólt,hogy a farmer rezgett rajtam a színpad közepén is.A közép ütött élénken és szerencsére a magas sem visított nem is cseng itthon a fülem.
Ashley Wallbridge és Myonék nekem kimaradtak de Dash Berlin kárpótolt.
Végig slágeres,vokálos jóságokat tolt,atom hangulatot csinálva.Nekem ő tetszett legjobban,Janeiro volt a best track tőle.
Percre pontos volt az időbeosztás is a djk között,senki sem csúszott.
Gareth Emerytől jobbra számítottam.Az első felében hullámzó volt nekem de a második felében erősen feljavult.Lethal Stadium Four és On A Metropolis Daynél megőrült a tömeg.
Aztán jött Armin.Már egyből Aishánál tombolt az egész csarnok.Hallottunk már jobb szettet is tőle de nagyon nagy hangulatot csinált.Pandorára érdekes módon csak nézelődtek sokan nem volt akkora tombolás mint amit gondoltam.
Jer Martin vs. Armin van Buuren - Ten Minutes To Midnight With Desire (Armin van Buuren Mashup) viszont ez nagyon nagyot ütött Serenityről nem beszélve!
Kár,hogy csak 2 órát zenélt.Amikor végzett szokás szerint kicsit megcsappant a tömeg de így is sokezer ember maradt.
Daniel Kandi ahogy kinéz az eléggé vicc.Ahogy mozog hihetetlen szórakoztató xD
Korrekt számokat tolt csak már eléggé lefáradtam addigra.
Kandit W&W követte.Őket már lelátóról ülve hallgattam.
Iszonyat durva zúzást műveltek.Tőlük több órát kibírni nem lenne egyszerű feladat.Érdekes lesz visszahallgatni.
Marcus Schossowé volt az utolsó óra.Nah ő kifejezetten nem tetszett.Összevissza minden zene,sok beteg,pár érdekes vokálos.Egyedül az utolsó szám volt nagy (2099)
Percre pontosan rászóltak 6:00-kor,hogy most akkor vége és benyomott egy effektet és end.
Ezután tipli a kocsihoz amiben az aksi az odaérkezés utáni max hangerőn való zenehallgatástól szépen le is merült.Kösz szépen a tologatást nektek !
Örülök,hogy sikerült mindenkivel összefutni kivéve Adaaam :/ pedig a parkolóban is kerestem az Astrát.
Hazafelé út monoton volt de gyorsan eltelt most kezdek ébredezni :)
Jó pihenést mindenkinek!
Armin lőtte...