FTP progik
  • Dj Faustus #160
    "Kérlek írd meg azt is, hogy ha nem tudsz segíteni, ne várjam feleslegesen!

    Másik problémám a BulletProof FTP Server-el lenne. Van egy ismerősöm koliban felfelé tud tölteni majdnem 100Mbit-el. Én indítottam egy FTP-t itthon (bulletproof-ot) adtam neki írási engedélyt és elkezdte a feltöltést. Az én netem 15 megabites lefelé ezért kábé annyival kellet vona jönnie de valami miatt a bulletproof csak 2 megabittel hagyta feltölteni neki a cuccost! Azért nem fordítva csináltuk hogy ő indít ftp-t mert ő a koliban nem tud. Csak feltölteni.

    Most másik haver upc fiber power 120 csomagja van. Tölthetne felfelé 10 megával, én ugye lefelé 15-el szóval 10-el simán jöhetne, de bulletproof megint csak 2 megabittel engedi feltölteni. Sávszél korlátozás se a serveren se a gépen nincs beállítva. ÉS első esetben mikor kipróbáltam a bulletproof helyett a cerberus ftp-t az tökéletesen kihasználta a sávszélt és jött az anyag majdnem az én teljes sávszélemmel. Az egy cerberus korábbi verziója volt, azt be tudtam állítani. Most ezt az újat nem.
    Miért korlátozza a bulletproof és mit ronthatok el a cerberusnál?

    Kérlek ha van valami ötleted írd meg, ha nem azt is, hogy tudjam ne várjak semmit.
    Előre is köszönöm! "

    1. Ne türelmetlenkedj. Pláne nem privát üzenetben.
    2. Ez egy fórum. Tessék a nem személyes kérdéseket a fórumban feltenni, nem privát üzenetben bombázni a delikvenseket.
    3. Attól hogy 15 Mbps-os az Internet kapcsolatod MAXIMÁLIS letöltési sebessége, attól még nem fog mindig maximum sebességgel feltölteni az FTP-szerverre (nem bérelt vonal).
    Másrészt fut még valamilyen letöltés a háttérben? Torrent? Valamilyen hálózati kapcsolat? A routerre csatlakozik még valaki?
    4. Említetted a régi Cerberussal nem volt ilyen problémád.
    Esetleg próbáld meg a régi változattal, hátha (A Cerberus letöltési oldalán fenn vannak régebbi verziók).
    5. Illetve ajánlanám figyelmedbe: Hogyan kérdezzünk okosan.