Avagy a dijosztas
  • Iwant2Belive
    #18
    Hát az idei sem lesz a kedvencem ami a díjazást illeti.
    Én Will Smithnek adtam volna a legjobb ff föszereplő díjat mert ő személyes kedvencem és igenis nagy színész lett belöle, elöbb utóbb úgyis kapni fog, ha már végre kikerül a blockbuster sztár hiphop hülyegyerek skatujából. Itt megjegyezném, hogy Witaker teljesen megérdemli, hatalmas respect, nem mindennapi művész.
    Ami miatt nem tetszett: Legjobb film (vígjáték/musical) kategóriában Dreamgirls szerintem egy hányinger film lett (most itt elemezgetni meg kifejteni nem fogom a véleményem ha nem baj), az oké, hogy sem a Devils wear Prada meg a Thank you for smoking nem érdemelte volna meg a díjat (bár mind2 jó film) a Little miss sunshine nálam egyértelműen a legjobb a kategóriában.
    Legjobb tévésorozat (vígjáték/musical): Come on give me a fuckin break, Ugly Betty meg a f*szom, röhejes, méghogy jobb mint az Office vagy a Weeds második szezonja, csak dobni kellett egy elismerést az emigránsoknak a PC miatt...
    Legjobb női főszereplő (dráma): Kyra Sedgwick (A főnök), bevallom töredelmesen nem láttam a hölgyet sem az alakítását de azért amit Edie Falco a Sopranos season 6-ban alakított az egész elképesztő volt. Mind1 a Sopranos már nem trendi nem kell nyomatni mert ugyis vége a sorozatnak.
    Kb ennyi lenne a véleményem röviden tömören.